bramboráky

28. listopadu 2011 v 17:34 | "S" |  Pečení a vaření - recepty

Suroviny:

500 g brambor
3 stroužky česneku
60 g hladké mouky
1 vejce
hrstka majoránky
sůl, pepř
drcený kmín
250 g kysaného zelí
1 cibule

Postup

1) Brambory nastrouháme najemno, přidáme česnek, vajíčko, koření a mouku. Zamícháme a trochu pokapeme citrónem, aby nám brambory nezhnědly. Usmažíme na oleji nebo sádle.
2) Nakrájíme si cibuli a pokrájíme si také zelí. Na pánev si dáme rozpustit máslo, na něm osmahneme cibuli, přidáme zelí a dusíme.
3) Do hotových bramboráků vkládáme dušené zelí.

Do zelí si můžeme přidat uzené nebo slaninu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama